Overzicht

Beveiliging

Maatwerk beveiliging en advies

Woningen, winkels en bedrijfspanden; ze vragen allemaal om andere maatregelen als het op beveiliging aankomt. Dat weten wij als geen ander! We zetten onze kennis en jarenlange ervaring met plezier in om een maatwerkoplossing te realiseren die perfect aansluit op het beveiligingsvraagstuk. Rekening houdend met het beschikbare budget, de wensen en eventuele eisende partijen zoals verzekeraars.

Voor zakelijke klanten kunnen wij desgewenst de risicoklasse bepalen. Die bepaling dienen wij met de voorgestelde maatregelen inclusief bijbehorende certificaten in bij uw verzekeraar en na het ontvangen van een akkoord installeren wij vakkundig en efficiënt het alarm- en/of camerasysteem. Zo weet u zeker dat u voldoet aan de eisen van uw verzekeraar en kunt u met een gerust hart gebruikmaken van uw bedrijfspand of winkel.

Alarmsysteem

Alarmsystemen zijn erop gericht om vroegtijdig inbrekers te detecteren. Een alarmsysteem kan uit diverse componenten bestaan, waaronder bewegingssensoren en magneetcontacten. In met name woonhuizen kunnen wij ook draadloze alarmsystemen monteren. Dit is makkelijk en dus efficiënt te installeren en er hoeven daarbij bovendien geen kabels weggewerkt te worden. Vraag naar de mogelijkheden!

Camerasysteem

Beveiliging door middel van een camerasysteem biedt diverse voordelen. Zo kunt u uw pand real-time in de gaten houden, werken camera’s preventief door het afschrikeffect op inbrekers en mocht het onverhoopt toch tot een inbraak komen, kunnen de terug te kijken beelden meer informatie geven over de inbraak en/of inbrekers. Camerasystemen zijn daarnaast op afstand te bedienen en te monitoren via gebruiksvriendelijke software op computers en smartphones.

Toegangscontrole

Een andere manier van beveiliging is toegangscontrole. Door gebruik te maken van een toegangssysteem waarbij bijvoorbeeld een code, pasje, vingerscan of tag nodig is, bepaalt u zelf wie uw pand kan betreden. Ook hierin zijn de mogelijkheden eindeloos. We adviseren u graag!

VEB-erkend installatiebedrijf

Wij zijn een VEB-erkend installatiebedrijf. De VEB (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven) is één van de belangrijkste brancheorganisaties binnen de beveiligingssector. Als lid van deze organisatie kunnen we u garanderen dat we u voorzien van het juiste beveiligingsadvies en dat wij goede kwaliteit en service leveren. We blijven op de hoogte van de laatste eisen en technische ontwikkelingen, volgen regelmatig cursussen en opleidingen en voldoen aan alle wettelijke eisen uit de Wet PBR (Particuliere Beveiligingsbedrijven en Recherchebureaus). Want als u kiest voor beveiliging, kies dan voor zekerheid! We adviseren u graag.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat direct je gegevens achter en we nodigen je z.s.m. uit voor een gesprek!

Bekijk vacatures