Overzicht

Data

Data-infrastructuur voor optimale verbinding

In een bedrijfspand, winkel of woning kan een goede, solide verbinding met het internet tegenwoordig niet meer ontbreken. Onze werkzaamheden op het gebied van elektrotechnische installaties breiden we dan ook regelmatig uit met diensten omtrent de data-infrastructuur.

Voor zakelijke en particuliere klanten

Een data-infrastructuur kan zowel in een bedrijfspand als in een woning aangelegd worden. We realiseren de gehele infrastructuur inclusief alle locaties binnen een pand waar een draadloze of vaste verbinding met het internet gewenst is. We leggen kabeltrac├ęs en leidingwegen aan, verzorgen de bekabeling, installeren patchkasten en uiteraard de bijbehorende wifi-access-points en wandoutlets. 

Advies

Het voordeel van het combineren van de aanleg van elektrotechnische installaties met data-infrastructuren is dat de werkzaamheden perfect op elkaar afgestemd kunnen worden. We adviseren u hier graag in, zodat de patchkasten, wandoutlets en wifi-access-points op de ideale plekken komen en we de meest functionele oplossingen voor u kunnen realiseren.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat direct je gegevens achter en we nodigen je z.s.m. uit voor een gesprek!

Bekijk vacatures