Overzicht

Elektrotechniek

Elektrotechniek in de breedste zin van het woord

Elektrotechniek is veelzijdig. Héél veelzijdig. Zo ook onze werkzaamheden. Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk binnen de zakelijke sector. Ons ervaren team realiseert complete en complexe elektrotechnische installaties binnen winkels en bedrijfspanden door heel Nederland. Zowel bij nieuwbouw, renovatie als verbouw. Goed doordachte oplossingen, gericht op functionaliteit en gebaseerd op de wensen van onze klanten. Maar ook voor kleinere projecten – zoals installaties, aanpassingen of uitbreidingen bij onder andere de (ver)bouw van woningen – draaien onze monteurs de hand niet om. Neem gerust contact op voor een op maat gemaakt advies!

Totaaloplossingen

Elektrotechnische installaties kunnen we desgewenst aanvullen met uiteenlopende diensten op het gebied van beveiliging en data. Zo creëren we een totaaloplossing waarbij alle componenten volledig op elkaar afgestemd zijn. Wel zo fijn. Het project kan hierdoor ook sneller, efficiënter en soepeler worden uitgevoerd en als klant heeft u het voordeel van één vast contactpersoon. Win-win, noemen we dat!

Domotica

Het toepassen van elektronica en (huis)netwerken om processen binnen een woon- of werkomgeving te automatiseren. Dát is domotica. Simpel gezegd maakt domotica het leven makkelijker. Met slechts één app kunt u alle gekoppelde apparaten en machines besturen. Verwarming, verlichting, audiovisuele apparatuur, keukenmachines, gordijnen… zelfs uw toilet kunt u op afstand laten doorspoelen! 
Als onafhankelijk installatiebedrijf werken wij met systemen waaraan verschillende leveranciers gekoppeld kunnen worden. Apparaten van diverse merken kunt u daardoor probleemloos en gebruiksvriendelijk via dezelfde bediening beheren.

Veiligheid voorop

Of het nu een groot of klein project betreft; elektrotechniek vraagt om veiligheid. Niet voor niets zijn al onze monteurs in het bezit van de juiste diploma’s en certificaten of volgen zij een leer- en werktraject onder begeleiding van een gediplomeerde monteur. Onze jarenlange ervaring staat garant voor een nauwkeurige, vakkundige en doelgerichte werkwijze, waarbij veiligheid de prioriteit heeft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Techniek Nederland (voorheen UNETO) en zijn wij een VEB-erkend installatiebedrijf.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat direct je gegevens achter en we nodigen je z.s.m. uit voor een gesprek!

Bekijk vacatures